Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση;

Οι κρατήσεις γίνονται, ηλεκτρονικά μέσω του booking system, μέσω e-mail συμπληρώνοντας την φορμα επικοινωνίας είτε τηλεφωνικά στο 2111829067
Εφ' όσον η κράτησή σας έχει γίνει τηλεφωνικά, σε περίπτωση ακύρωσης παρακαλείσθε να επικοινωνίσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατόν. Οι ηλεκτρονικές ή προπληρωμένες κρατήσεις δεν ακυρώνονται, υπάρχει όμως η δυνατότητα μετακίνησης σε άλλη ημερομηνία κατόπιν συνεννόησης.
Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι για τον αριθμό των παικτών, έχετε την δυνατότητα να προπληρώσετε για τον μικρότερο αριθμό επιβεβαιωμένων ατόμων(από 2 άτομα ανά δωμάτιο) και να εξοφλήσετε το όποιο έξτρα κόστος κατά την αφιξή σας στο κατάστημα.
Δυστυχώς η εταιρία δεν έχει την δυνατότητα επιστροφής χρημάτων εφ'όσον η συναλλαγή έχει ολοκληρωθεί. Σε αυτή την περίπτωση σας παρέχεται πιστωτικό κουπόνι, αντίστιχο της αξίας των ακυρωμένων συμμετοχών, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε μελλοντική κράτηση.
Δυστυχώς οι προπληρωμένες κρατήσεις δεν ακυρώνονται. Υπάρχει όμως η δυνατοτητα μεταφοράς της κράτησης κατόπιν συνεννόησης με το προσωπικό και ανάλογα με την διαθεσιμότητα των παιχνιδιών.
Λόγω σφιχτού ωραρίου λειτουργίας της εταιρίας και ελάχιστου χρόνου επαναφοράς των παιχνιδιών, η δυνατότητα καθυστέρησης της έναρξης είναι περιορισμένη. Σε περίπτωση που καθυστερήσετε έως 10', μπορείτε κανονικά να παίξετε την πλήρη διάρκεια του παιχνιδιού. Σε περίπτωση μεγαλύτερης καθυστέρησης(μέχρι 20'), ο χρόνος θα αφαιρεθεί από την διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ μετά τα 20' η κράτηση ακυρώνεται αυτομάτως.
Τα δύο διαθέσιμα σενάρια είναι ίδιας δυσκολίας.
Το μικρότερο επιτρεπόμενο όριο ηλικίας είναι 10 ετών. Για τις ηλικίες 10 έως 13 είναι απαραίτητο να παρευρίσκεται ένας ενήλικας στο παιχνίδι ως μέλος της ομάδας. Οι ηλικίες 14 και άνω μπορούν να παίξουν χωρίς την επίβλεψη ενήλικα.