Προετοιμάσου

Αν και η συμμετοχή στα σενάριά μας δεν χρειάζεται προεργασία απ’ το σπίτι, παρακάτω ακολουθούν ορισμένες συμβουλές και κάποιοι κανόνες που θα κάνουν την εμπειρία σας πιο ευχάριστη και ασφαλή.

Ο χρόνος είναι χρήμα

Επειδή στην TimeRun θεωρούμε πολύτιμο τον χρόνο της κάθε ομάδας και έχοντας εμπειρία των Αθηναϊκών δρόμων, προτείνουμε να… είστε Άγγλοι! Άλλωστε κάθε καθυστέρηση είναι εις βάρος του προσωπικού το οποίο θα πρέπει να προετοιμάσει το παιχνίδι και της επόμενης ομάδας η οποία θα είναι αναγκασμένη να ξεκινήσει κατά συνέπεια αργότερα.

Άνετη ενδυμασία

Παρόλο που δεν προβλέπεται έντονη σωματική δραστηριότητα, προτείνουμε να φοράτε άνετα ρούχα για να είναι πιο εύκολη η μετακίνησή σας στον χώρο.

Κοινή λογική

Προτεραιότητές μας είναι η ασφάλεια του επισκέπτη,  του προσωπικού και η σωστή λειτουργία του χώρου. Αυτό σημαίνει πως κανένα από τα σενάριά μας δεν προβλέπει κάτι ριψοκίνδυνο. Σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται σκαρφάλωμα ή τρέξιμο στους χώρους, ενώ προτείνουμε να είστε προσεκτικοί καθώς σημεία των παιχνιδιών περιλαμβάνουν ημίφως και χαμηλά περάσματα. Τέλος, κανένα σημείο των παιχνιδιών δεν περιλαμβάνει το σπάσιμο ή την καταστροφή αντικειμένων. 

Καθαρό μυαλό

Σαφώς και δεν περιμένουμε να έχει προηγηθεί της επίσκεψής σας διαλογισμός ή γιόγκα. Ωστόσο για τους φίλους του αλκοόλ θα πρέπει να επισημάνουμε πως δεν ενδείκνυται για την συγκεκριμένη δραστηριότητα. Άλλωστε πρόκειται να συμμετέχετε σε ένα παιχνίδι που στόχο έχει να προκαλέσει τις νοητικές σας ικανότητες και την ομαδικότητα. Κλείνοντας να αναφέρουμε πως το προσωπικό μας, σε περίπτωση που θεωρήσει πως ένας ή περισσότεροι επισκέπτες βρίσκονται υπό την έντονη επήρεια αλκοόλ(είναι τύφλα), έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την συμμετοχή τους στο παιχνίδι.

Επικοινωνία και ομαδικότητα

Όλοι έχουμε πετύχει εκείνο το πιτσιρίκι που δεν μοιράζεται τα παιχνίδια του. Μην είστε εκείνο το πιτσιρίκι! Πρόκειται να συμμετέχετε σε μία ομαδική δραστηριότητα. Μπορεί να είστε λιγότερο ή περισσότερο έμπειρος από τους υπόλοιπους αλλά εγγυόμαστε πως ένα άτομο μόνο του είναι αδύνατο να λύσει το μυστήριο. Η σωστή επικοινωνία με την υπόλοιπη ομάδα, αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας 😉

After all…it’s just a game

Δυσκολότερο για κάποιους και ευκολότερο για άλλους, πρόκειται απλά για παιχνίδι. Απολαύστε το! Διασκεδάστε, ψυχαγωγηθείτε και…μην το πάρετε τόσο σοβαρά.

Ready for the challenge?